منو
Your Cart

لیمو ترش خوشه ای

لیمو ترش خوشه ای
لیمو ترش خوشه ای
لیمو ترش خوشه ای
لیمو ترش خوشه ای
لیمو ترش خوشه ای
ناموجود
لیمو ترش خوشه ای
لیمو ترش خوشه ای
لیمو ترش خوشه ای
لیمو ترش خوشه ای
لیمو ترش خوشه ای
لیمو ترش خوشه ای
120,000 تومان
  • موجودی: ناموجود
  • مدل: sour lemon
  • وزن: 7.50kg

ليمو ترش
 

ليمو ترش به خانواده مرکبات تعلق دارد و بین گونه های آن Citrus limon یا (ليمو ترش مازندراني،ايتاليايي و Lemon) و دیگری Citrus latifolia یا (ليمو ترش شيرازي،Lime ) محبوب تر هستند. این درخت عموما در همه فصل ها میوه، گل و برگ دارد اما لیموهای اواخر پاییز و اوایل زمستان پرآب‌تر از سایر فصول است. این درختچه شاخه های بلندی دارد و دارای گل های معطر است. گمان می‌رود که این گیاه اولین بار در جنوب هندوستان، شمال برمه و چین روییده باشد. این درختچه ها در حدود 40 سال عمر می کنند و با بالا رفتن سن میزان محصول دهی آنها کم می شود.
لیمو ترش شیرازی که درختچه ای دورگه است در مقایسه با سایر مرکبات تحمل بیشتری در برابر سرما دارد. درختچه اش می تواند تا 6 متر ارتفاع یابد و شاخه های آن گاهی خار دارد. میوه هایش تقریبا هسته ندارد و قبل از زرد شدن چیده می شوند. این نوع لیمو عموما ماندگاری بیشتری دارد. لیمو ترش مازندرانی می تواند تا 6 متر رشد کند و عموما بر روی شاخه هایش دارای تیغ است. طول میوه های این درختچه حدود 7 تا 12 سانتی متر است.
 

خواص لیمو ترش
 

لیمو ترش دارای خواص بسار زیادی است که به برخی از آنها اشاره می کنیم: درمان آکنه - محافظت از دندان ها و لثه ها- مانع انباشتگی چربی‌ها- تقویت کننده حافظه- درمان بوی نامطبوع دهان- از بین برنده خستگی- کمک به هضم غذا- خواص ضد پیری- بهبود گلو درد و ...
 

شرایط محیطی
 

آبیاری لیمو ترش باید بصورت منظم باشد. درختانی که به تازگی کاشته شده اند در ماه اول، 2 یا 3 روز یکبار باید آبیاری شوند و بعد از آن 10 روز و یا هفته ای یکبار آبیاری شوند. آبیاری بصورتی باشد که تا عمق 90 سانتی متری خاک مرطوب شود. آبیاری بیش از نیاز باعث می شود گلدهی گیاه متوقف شود. گیاه به نور کامل احتیاج دارد باید حداقل 6 تا 8 ساعت در معرض مستقیم نور آفتاب قرار بگیرد. اما نور بیشتر باعث سوختن برگ ها و ریختن غنچه گل می شود. درخت لیمو را در جاهایی که امکان یخ زدگی وجود دارد نکارید. این درختچه در نواحی مرطوب و گرمسیری رشد میکند. گیاه به سرما حساس است نگذارید سرما به زیر صفر برسد. رشدش در دمای زیر 8تا 12 درجه متوقف و یا کند می شود. گیاه برای گل دادن نیاز سرمایی هم دارد که دمای زیر 20 این نیاز را برطرف می کند. مناسب ترین دما برای این درختچه تابستان خنک و دمای  28 تا 32 درجه است. پیش از کاشت خاک را اصلاح کنید خاک گیاه باید خوب زهکشی شده وکمی اسیدی باشد. آنرا بطور مساوی با کود ترکیب کنید. گودال گیاه باید دو برابر عرض ریه گیاه باشد. بهترین میزان اسیدی بین 5.5 تا 7 است. اگر دو درخت برای بارورسازی می‌کارید، فاصله آن‌ها را بیش از 10 متر از هم نباشد. کود دهی را در اواخر زمستان، اواخر بهار و اواخر تابستان انجام دهید. مناسب ترین زمان برای هرس درخت بعد از اوج میوه دهی و قبل از اوج گلدهی بعدی است. شاخه های جوان را بمنظور کنترل رشد بیش از حد و تحریک برای ساقه های جدید تا اندازه ای هرس کنید که 3.5 متر از آن باقی بماند.
 

تکثیر گیاه
 

تکثیر گونه های مختلف مرکبات اگرچه با روش های مختلفی مانند کاشت بذر، قلمه زنی، خوابانیدن و پیوند زدن شاخه یا جوانه امکانپذیر می باشد اما معمول ترین شیوه در سطح جهانی استفاده از پیوند جوانه و به طور خواص، پیوند سپری است. در خانواده مرکبات می توان براحتی گونه ها و حتی جنس های مختلف را به سهولت و بدون ظهور علایم ناسازگاری به یکدیگر پیوند زده و ترکیب های مختلفی از پایه و پیوندک را به منظورهای مختلف ایجاد کرد.پیوند زدن برای تکثیر مرکبات  رایج ترین نوع پیوند هم پیوند تی و اسکنه ای می باشد
 

آفات و بیماری ها
 

آفات این گیاه شته، شپش و بیماری های قارچی نظیر لکه سیاه و لکه روغنی است.

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب