منو
Your Cart

نارنگی یونسی

نارنگی یونسی
نارنگی یونسی
نارنگی یونسی
نارنگی یونسی
نارنگی یونسی
نارنگی یونسی
نارنگی یونسی
نارنگی یونسی
نارنگی یونسی
120,000 تومان
  • موجودی: موجود
  • مدل: Tangerine Younes
  • وزن: 5.00kg

نارنگی یونسی (Ponkan Mandarin)
 

نارنگی یونسی یا پونکن از انواع نارنگی های ماندارین (Madarin) و بهترین آن می باشد. نارنگی پوکن بومی هند است و کیفیت بسیار خوبی دارد. بذر آن در سال 1347 توسط آقای یونس ابراهیمی از امریکا به ایران وارد شده است و بعلت پژوهش های ایشان و معرفی این میوه بعنوان گونه ی مناسب، به نام یونسی معروف شد. این گونه نارنگی از انواع زودرس است و عاری از بیماری های ویروسی می باشد. درخت آن قوی، مرتفع و پر محصول است و میوه های آن گرد پخ، با ناف کوچک، پوست کلفت و صاف و بذرهای آن چند جنینی می باشد که از 3 تا 7 بذر است و همچنین دارای میوه هایش گوشتی و آبدار می باشد. فصل رویش این میوه ها از اوسط آبان تا اواسط دی است. این گونه از نارنگی نسبت به سایر گونه ها در سرما ضعیف تر است و مقاومت کمتری دارد و همچنین میوه هایش درشت تر از گونه های  دیگر است.

برخی از خواص نارنگی عبارتند از
 

نارنگی دارای ویتامین های A ، B1 ، B2 ،C پروتئین ، چربی ، قند، حاوی مقدار زیادی فسفر، کلسیم می باشد.
حاوی مقدار زیادی منیزیم است و از این طریق در فعالیت عضلانی، دستگاه گوارش و سیستم عصبی موثر است.
منبع غنی بتاکاروتن است.
این میوه خون را تصفیه و زیاد می کند.
برای کاهش تب و رفع تراکم خون در کبد مفید است.
به اعتقاد برخی، به خاطر خاصیت ضدعفونی کننده‌اش، می‌تواند در درمان سفلیس موثر باشد.
نارنگی مسکن اعصاب است و برای کلیه بیماران مفید است.
اگر می خواهید شب راحت بخوابید چند دانه نارنگی بخورید .
برای پیشگیری از سرطان مفید است،هسپریدین ماده موجود در قسمت سفید پوست نارنگی تاثیر آنتی اکسیدان و ضد التهابی روی سلول ها و بافت ها دارد و مانع از پیری و سرطان می شود.
باعث تکثیر و شکل گیری سلول های جدید می شود.

تکثیر گیاه
 

گونه های مختلف مرکبات اگرچه با روش های مختلفی مانند کاشت بذر، قلمه زنی، خوابانیدن و پیوند زدن شاخه یا جوانه امکانپذیر می باشد اما معمول ترین شیوه در سطح جهانی استفاده از پیوند جوانه و به طور خواص، پیوند سپری است. در خانواده مرکبات می توان براحتی گونه ها و حتی جنس های مختلف را به سهولت و بدون ظهور علایم ناسازگاری به یکدیگر پیوند زده و ترکیب های مختلفی از پایه و پیوندک را به منظورهای مختلف ایجاد کرد.پیوند زدن برای تکثیر مرکبات  رایج ترین نوع پیوند هم پیوند تی و اسکنه ای می باشد.

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب